02.05.2018. Rudar – Maribor

Iako je u jednom trenutku izgledalo da će se titula iz Maribora preseliti u Ljubljanu, sada je situacija drugačija. Jeste Olimpija još uvek prva, ali sada sa samo bodom prednosti, a do kraja prvenstva Slovenije ostalo je sedam kola i svašta je još moguće. Višestruki šampion Maribor kao da je tek sad ušao u formu i vezao je pet pobeda. Suguno da je “ljubičaste” dosta omelo i učešće u Ligi šampiona, a prava bi šteta bila da odličan evropski koeficijent ne iskoriste u najkvalitetnijem takmičenju naredne sezone. Rudar je u lošoj seriji, ima tri poraza i dve pobede, ali je na odličnom petom mestu, koje deli sa četvrtoplasiranom ekipom Celja. Maribor ne bi trebalo da zastane u Velenju.

 

 

Izvor :  Kladjenje.rs

Posted in Некатегоризовано   

Оставите одговор

Predlozi za kladjenje

Predlozi za kladjenje - 30 DANA - 5 predloga za kladjenje sa kvotama 2 i vise

baner 230x60

Kladjenje je rizik

Nismo odgovorni za eventualne gubitke koje mozete imati koristeci usluge naseg sajta. Nase savete prepisujete na vlastitu odgovornost! Podaci koje nadjete na našem sajtu su informativnog karaktera.
Sigurnokladjenje.com - Predlozi za danas , TIP DANA,sistemi za kladjenje, kladionicarski tipovi,mozzart kladionica lista download